Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröjd

 

 

 

 

kom mig till mötes  min kära

kom och var mig nära

natten är ung

kom bli min kung

 

jag länge längtat har

inga krafter har jag kvar

jag faller som en fura

tänker inte dig lura

 

så låt oss ge kärleken en chans

två blir ett

bjud upp till lustans dans

utan sans och vett

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-22 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker vädjan och att ge sig till varandra, ;)...vackra rim
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP