Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I utkanten

 

I utkanten av universum 

Ja, vårt universum är inte oändligt stort 

Som en del säger 

 

I utkanten av universum 

Där sitter jag på en parkbänk 

Och väntar på dig 

 

Universum är oändligt, men inte så stort 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-22 19:53



Bookmark and Share


  Ms.Sophy
fint!
2017-05-24

  Staffan Nilsson
Mycket filosofiskt och vackert!
Vetenskapens världsbild vs vår egen värld.

2017-05-24

  Mymlan58 VIP
Vi sitter kanske alla på en parkbänk nånstans i utkanten. Och väntar.
M
2017-05-24

    ej medlem längre
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... ;-)
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP