Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- vita sockerbitar

Jag vann,
jag förlorade,
så mycket i dig.

Jag lever,
men är samtidigt död,
ofta, inte alltid,
lite mera än ibland.

Jag kan inte sluta älska dig,
i naiva försök att inte glömma bort mig själv.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 197 gånger
Publicerad 2017-05-23 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann