Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så fin så fin


väntan

jag är bra på att vänta
men vän ta går inte ihop
tänkte du aldrig kände du
orkade du

du tänkte jag orkar med dig
med dig
ibland går det inte att vänta in
spring springare
vit häst

har ingen sadel men
i vilda västern
kan jag spränga fram
en rejäl halvädelsten
oväntat
glimrande

ge hästen krubba jag går




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-23 10:12



Bookmark and Share


  objekt3
roligt språk, är det någon slags drift med den vita medelålders mannen?
2017-05-23

    ej medlem längre
pållen mumsar på havren
gläntar grubblande på locken
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly