Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Nyförälskat tegel

Morgonen gäspar kyligt dess, friska, kvittrande sommarandedräkt,
ovanför stadens hustak,
med solens andetag mot min nacke låser jag upp dörren till min värld,
jag är ensam, aningen förvirrad,
men så totalt,
hemma.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann