Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skepnader

 

Identitet

 

            och du blundar med ena ögat

            för att se bättre

            det som inte går att se

 

(tror du såna som vi kommer till himelen?)

 

och orden snurrar kring kökslampan

ett varv

innan de hamnar på dina läppar igen

           jag vet jag finns inte

 

      

                            skuggor

                                            livsnjutning

 

 

travar med tidningar som aldrig kastats

sura mjölkpaket

och de där tavlorna som aldrig sattes upp

 

du ler inte längre

            nej vi vet det finns en värld utanför

                                också




Övriga genrer av SofiaN
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-23 20:36



Bookmark and Share


    vilsen
du är galet bra ! du anar inte hur mycket jag önskar att det var jag som skrivit dina texter ! då hade jag varit stolt . väldigt stolt !
2006-05-24

    Bodil Sandberg
Den här gillar jag skarpt!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN