Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vecka i härliga Kalabrien är snart slut..


Vi ses igen

 

Stromboli 

i solnedgång

 

som accent 

 

till en tår

för Kalabrien

 

mitt hjärta

fylls av avsked

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-24 21:00



Bookmark and Share


  anits VIP
En resa med fina minnen!
2017-09-02

  Lars Hedlin
Starkt och berörande
2017-06-19

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin bild av Stromboli,
med stämningsfull kontrast mellan rosa himmel o azurblått hav!

Stämningsfyllt o vackert avsked till Ditt älskade Kalabrien, som säkert var mycket skönare än gamla Svedala är just nu, med svalt, molnigt o blåsigt väder!
Varmt välkommen hem ändå
och Du har ju Dina underbara minnen att leva på ett bra tag! Vi ser förstås också förväntansfullt fram emot Din sköna o vackert poetiska dikter framöver!

Varma Kramen

Bo
2017-05-31

  Alysse VIP
Vi ses igen

Ett löfte att hålla fast vid
något som låter oss längta
till den dag då det åter
är dags att få njuta av livet
såsom hjärtat minnes
2017-05-26

    Dan Myrbeck
Vemodsvackra ord!
2017-05-26

  Karina"Kia"
En kärlek ett minne fyllt av upplevelse!

Dags att säga adjö!

Le temps de dire au revoir et
vous revoir et avec beaucoup d'amour demoi,sincèrement au revioir

2017-05-26

  Ingrid Trolle
Avsked kan vara
svåra
2017-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
En resa som satt sina spår...
hoppas minnena består...
2017-05-25

    ej medlem längre
Smärtsamt vackra ord.
2017-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod i avskedets stund diktar du så fint om.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP