Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tro mig min vän

En gång galen,
alltid galen,
för du vet,
man kan inte fly från sig själv i en tallskog,
hur fort blodet än rusar.

Tro mig min vän,
jag har försökt om och om igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 185 gånger
Publicerad 2017-05-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann