Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Sänk mig inte

Sänk mig inte ner, inte dit,
låt mig inte spela död, inte nu,

för det är nu de behöver mig som mest.

Låt inte klipporna slå ihjäl mig,
låt inte skummet dränka mina drömmar.

Nej håll mig fast, mot detta ruttna skepp,
låt mig fortsätta simma, om så motströms,
så lovar jag att en dag stå stark,
på egna ben.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 23:45



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Du har ett litet annorlunda, men fascinerande sätt att betona värdet av att vara här och nu. Vi är alla sköra och behöver tid för återhämtning. Att kämpa är vår arvedel.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann