Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruinens skådeplats

 

Gäckande skuggor döljer sig i trånga passager

i väntan dröjer de sig kvar

lockar varje droppe av liv

 

Livet självt söker sitt ursprung

steget bort är alltid en flykt

 

Vandringen i ruinen kräver

att sorg och saknad

inte finns

i främsta rummet

Att längtan saknas

att vända varje sten

 

Även en ruin kan kallas hem

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-25 02:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa har inget val när det gäller just det där med ruiner.

Ditt ursprung finns i Gud.
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP