Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massdöd

 

 

 

går en obarmhärtig död till mötes

allt för nöjes skull

spermierna simmar för livet

allt för lustans skull

 få vinner kampen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-25 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, simma för livet.

Det blir ju mycket "spill" också :)
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP