Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelskt

 

 

 

bejaka din lusta

bejaka din själ

så må det gå dig väl

 

sitt bör kroppen ha

ja varenda da' 

pirrig också va'

 

 så ljufvligt det ändå är

när man är sådär

så himla kär

 

solen lyser, stjärnor blänker

ingen vet vad man tänker

guldglitter det stänker

 

himlen öppnat sig

bara för mig

jag vandrar på dess stig 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt sprudlande text med livliga rim...full av bejakelse och luv
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP