Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva

 

 

 

nää

inte tänker jag

skriva nåt som

ingen begriper

såna där knepiga

konstiga texter

surrealistiska fantasier

näää

sånt får andra skriva om

om dom ids

jag kör mitt race

på mitt eget sätt

det är det jag trivs bäst med

känns bekvämt och komfortabelt

det är så jag vill ha det

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-25 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tuta och kör Öknens Ros, jag läser helst det Du skriver, från hjärtat.
2017-05-25

    ej medlem längre
Helt rätt, varför krångla till det
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP