Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invandrare

 

Familjeidyll

invandrad från Kanada

tycks trivas hos oss

 

resenärer utan pass

långväga besökare

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-25 14:56



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Underbar bild av familjeidyllen!

Jaa... så inkännande och sant!
I fåglarnas värld finns inga pass o gränser; så borde det vara i människans också, för det är ju samma Jord, vi bo och bebygga och den borde vi visa omsorg om tillsammans!
Varmt tack för Ditt skönt nedtecknade exempel från Naturen, som vi borde lära oss mycket mera av!
2017-05-31

  Chawa VIP
Fåglar vet vad frihet är och hur densamma ska brukas på Jorden. Ännu ett litet smycke i ord och bild från din hand jag tackar varmt för!
2017-05-26

    Askanden
Positivt vilseledande i näthatartider.
2017-05-25

  Ann V Åhsberg VIP
Vilken härlig familjeidyll ... fint skrivet till en underbar bild. Tack för den!
2017-05-25

    ej medlem längre
Ja, fina fåglar! Har flera här och även ett par vitkindade...
2017-05-25

  ULJO
Ett fint inslag i vår natur
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg