Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt försvann

När du försvann,
fanns du
ni
allihopa

När ni försvann,
fanns du
ni
allihopa

När allt försvann,
fanns du
ni
allihopa

Kärlek
Hjärtan
Medmänsklighet
Värme
Luft

Allt fanns inom räckhåll
inom några kilometer,
inte ens det
Utan framför ögonen
mitt hem




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-25 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia