Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har


tyngdpunkt

tyngdpunkten
bakom
bromsfoten

tyngdpunkten
framför
köör

jag kör i separat
icke spår off pist
slalom
på pudret

damm pollen kanske

så vackert

de rosa gula strimmiga genomlysta
men doften är för stark

har ingen sagt det?

jag åker ifrån dem

det här ska inte få hålla dig inne

vi byter tid och rum

stoppsladd
vänd
glid
flyg




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-28 12:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pjäx Pistols?
2017-05-29

    ej medlem längre
skidåkning/segelflyg :)
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Taly