Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara glädjas

Man kanske bara skulle skriva om barnen, om djuren, om våren, naturen, om flädersaft och masrosskaft, om glädjetåren och barnen de flarnen, om solen som lyser, att fastän jag fryser, jag gläds över månen och stjärnornas sken och katten som spinner och är väldigt len, om dofter från skogen, om kärlek på logen, om regnet det friska, om kärleksord som viska, om glädjen att finnas till, att älska så tiden står still. Att känna din närhet vibrera och darra av lycka när du dikter citerar. Och glömma allt ont och allt nederlag. Bara glädjas över dig och att jag är jag.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-25 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP