Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entitet

Är jag en avskild entitet
Som brutit den svagaste länk
Det är ingen som vet
Sargad men ändå hel

Söker jag kedjan som fängslat
Glimmar den än för min blick
Söker jag mannen som vänslats
Var det ej nog jag fick?

Ensam jag strävar i världen
Söker  i timmen blå
Jag ser ej fartygs lanternor
Ej heller ser jag dess skrov





Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-25 22:51



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Åh, sista delen är ljuvligt vemodig.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP