Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en karl

 

 

 

i mitt innersta rum

där längtan bor

och kärlek gror

där ingen är dum

 

du knackade på min dörr

men jag dig inte känner

du är någon från förr

var vi kanske vänner

 

du förändrad är

jag grunnar på

är det så ändå

att jag i dig var kär

 

livet format dig till

en rar och försynt man

om jag kan

se om du är han

 

tänk vad livet är förunderligt

så ock människan är

allting så vidunderligt

livet ett under är

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-26 09:55



Bookmark and Share


  objekt3
Mosofolket!
2017-05-28

    ej medlem längre
Fint om livets öden och nyck...gillar den
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP