Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i


fyller

att fylla ett liv
det räcker

med glädje och bävan
med ilska och frustration

det är litet för varmt i längden
orkar
det gör litet för ont härinne
orkar orkar orkar
törhända

törs

ja




Fri vers av Taly
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-09 13:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att våga är att vinna
kram
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Taly