Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En inte helt ny vers, skatteskrapan fanns då, men inte nu längre.


Med anledning av våra inkomstdeklarationer

En skattmas i vår skatteskrapa
uppskattar att välja och vraka
För allting han såg
Var ruffel och båg
Här blir bara restskatt tillbaka




Bunden vers (Limerick) av Tant sQata VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-26 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP