Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
levande


ditt värv förvärv

förvärvat medfött gött av tiden dyngvatten spirar frön

tänkte du på hur dina ögonlock sänktes
spärrade upp
avspänt naturligt tränat

nu ser du ut som en reklamare med ölen sådär
van att synas
och att synas

en polis står som en polis rör sig som polis
också en ledig dag
och efteråt
van att inte synas men ändå klar att
verka

du har bytt yrke nu
helt
din skepnad är
din min att skåda

hur du ter dig
jo jag ser dig
ser dina lager av

ditt eget liv

vem vill du
vad

vara




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-27 15:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är inte lätt att veta vem man vill vara. Fin text om någon som bytt skepnad.
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Taly