Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majmånad


Livet spirar grönt och vackert

Alla levande sjunger ut

Sin glädje att


Leva




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-27 18:03



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så är det!
Maj är väl årets finaste månad när allt vaknar till liv och börjar om på nytt! Då känns det som om allt är möjligt!


2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt