Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem


vem är

vem är han
ditt allt
och ingen alls

hon borde veta vem jag är
kanske inte tillräckligt intresse
allmänt och specifikt

vi fyller varandras världar men på olika vis
är din värld mindre tar jag mer plats där därför

men jag är ingen alls bara staffage
för dem för dig för du
är inte här alltid

jag är inte här alltid har större område än så än att vara bara här faktiskt

finns jag inte när du inte ser mig tar mig i bruk

vem finns jag för då




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-09 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly