Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2013-10-01


dubbla negationer

för alla dina ord faller
precis som höstlöven faller de bildar högar
att sparka i bildar högar vi kan strö över varandra och
kanske till våren

kanske till våren någon hittar spår av dem i min sjal frågar
vad är det där och jag kan säga att äh
det var bara något du sade någongång och det betyder ingenting längre

kanske att du inte betyder någonting längre

det här är bara ett år jag kan lägga till listan och du är bara en
av alla människor jag kan lägga till listan över de
som krossat mitt hjärta det här är bara ännu en bit att kasta och det är inte
som att jag inte varit med om det förut

det är inte som att jag
inte lärt mig allt om mosaik
redan




Fri vers (Fri form) av lofn
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-08-24 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lofn