Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spader kung

bara gör det då
bara rör vid mig och titta

med de där ögonen som aldrig kunde sluta
som förut minns du

hur du alltid brukade ursäkta dig kunde inte behärska dig
nära mig och nu

alltid fullt upp alltid något viktigare alltid händerna till sidan som om du bränt dig
som om du glömt mig


har du glömt mig?







Fri vers (Fri form) av lofn
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-06 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lofn