Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVNA I ELDSKRIFT

 

Moln lagda till ro

vid horisonten

 

silvriga regndroppar

glittrar på björkars blad

 

blyga violer i kruka

solar söta ansikten

 

försommarens värme

smeker min nacke

 

böjd över boken

Sagan om oss

 

läser jag orden

skrivna i eldskrift

 

med kärlekens

bokstäver

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-02 17:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant!
2017-06-06

    ej medlem längre
Fint skrivit.
2017-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...
2017-06-03

  Valter Örn VIP
När livet är som rikast; när allt andas harmoni, i naturen och inne i oss själva !
Mycket fint och ömsint förmedlat !
2017-06-03

    ej medlem längre
Åh, så fint... Sagan om oss...
2017-06-03

    ej medlem längre
Man liksom känner lyckan glittra och glimma mellan raderna, precis som de där regndropparna på björkens blad.
2017-06-02

  Anya VIP
Sommar och kärlek i en vacker blandning.
2017-06-02

  ULJO
Underbart skrivet
2017-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text, som en kärleksfull smekning!
2017-06-02

    ej medlem längre
Orden flätar kärlek och längtan.
2017-06-02

  DavidM VIP
Språket som förmedlas gör att jag ser allt framför mig. Mycket vacker dikt med stor atmosfär.
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP