Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i


i nuet

i nu i nu i nu

tegelvägg

tegel tegel tegel

paus

rödmörka bruna nästan dammiga ser de ut men rena

femtitalsbalkonggaller enkelt men arbetat som bara den

här har man byggt inomgårds

det ser inte alls ut som förut men livligt befolkat alla rör sig

följer henne hon går fort hon vet nog hur man kommer vidare och runt och ut

basket är ett internationellt språk
- Watch! Catch

detta är en internationell plats

engelska lingua franca
även för amerikaner

snart kommer man opp
till bergets högre topp

hur sade han - dynamisk terräng?
benen som trumpinnar
men små steg
stenar rötter
han sade inget om lera

håll farten och balansen sade han

jag försöker




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-29 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jobbigt uppförslut men lättare neråt
2017-05-29

  Larz Gustafsson VIP
"När du nått bergets topp -
fortsätt opp!" (Ulf Lundell)

"We can drive up to the mountain..."
(Di Leva)
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Taly