Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du säger nej.

Om jag säger att jag älskar dig.
Om jag på nåt sätt förmedlar det till dig.
Och du säger nej.

Så skrider livet vidare
Varför ska jag tro på nån slags riddare?
Jag är ingen prinsessa som ska räddas.

Men mitt hjärta skrumpnar av sorg
Och jag stänger porten till min borg
Ute grönskar träden när jag fått min korg

Om jag säger att jag älskar dig.
Om jag på nåt sätt förmedlar med allt mod jag har kvar.
Och du säger ja.

Vilken härlig dag!
Ute grönskar träden och regnet kysser min kind med glädjetårar.

Alltjämt stundar flera vårar




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-30 10:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
livets vägar vandrar, åt olika håll. Gott
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP