Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt fel håll


Det var bättre förr... ju förr dess bättre




Övriga genrer av Zazzo
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-05-24 01:29



Bookmark and Share


    Dandelion
Ja, det var nog bättre förr, i många avseenden.

Du skriver klokt i dina dikter, inte bara denna, och som läsare lockas man till eftertanke.
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick