Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick



Som om du glömt
kvar din hand i min

lämnat den
där i förbigående

endast dessa
ögonblick stjäl vi




Fri vers av katt.inc
Läst 837 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-01 19:41



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
*endast dessa
ögonblick stjäl vi*

vad som gör denna korta slinga överhuvudtaget värd att läsas är ju de två ovan citerade raderna, det är dom som räddar ett annars mycket vardagligt och exploaterat anslag, och vips förvandlas det hela till ett genidrag

lyfter på hatten gör jag
2008-02-20

  KristinaE
.. just så - dessa ögonblick - tack orden denna dag!
2008-02-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Vemodsvackert ända in i hjärteroten. Genial text. Bokmärkes... applåd
2008-02-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Vemodsvackert ända in i hjärteroten. Genial text. Bokmärkes... applåd
2008-02-02

  Connie
.....Så spröd, så vacker, så fridfull....
2008-01-18

    Zazzo
Stilla och vackert.... nästan som en målning.
2007-10-08

  Christer Eriksson
en sån lugn och fin dikt. så där stilla lugnande och ensamt..
2007-10-04

    ej medlem längre
Vackert och sorgligt..känner igen..
2007-08-07

    ej medlem längre
Vackert och sorgligt..känner igen..
2007-08-07

  prinscess VIP
den var vacker
2007-08-05

  Lena Renman
Underbart!
Bokmärker
lena
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen