Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara låta mig falla




det börjar bli sent på året och
jag kan inte hitta vägen hem igen

om du vill kan du kalla detta en
lovsång för de brutna, de fallna

vissa nätter behöver jag inte ett nytt liv
eller en ny kärlek
bara hitta en bättre plats där mitt skri inte hörs

innan allt faller samman måste jag finna dig,
bara få höra din röst igen
men när vi möts, tro inte på det jag säger
fast lögnen är så mycket vackrare

jag skulle säga att jag har det bra nu
att jag inte saknar någonting
att allt har sin tid

jag skulle säga att min väg är kantad av lycka
att jag lever livet fullt ut
att du har gjort mig starkare

om du vill kan du kalla detta en
lovsång för de brutna, de fallna

det börjar bli sent på året och
jag kan inte hitta vägen hem igen









Fri vers av katt.inc
Läst 983 gånger och applåderad av 41 personer
Utvald text
Publicerad 2013-11-30 18:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Alltså, just nu igenkänning i varje stavelse. Så bäst du är. Saknad. Kram.
2020-10-14

    Lars J
Bugar och applåderar.
2016-12-26

  Lena Renman
Måste bara kommentera den här igen. Den är bara så bra. Väl ordat.
2015-10-02

  Veven
Mycket, mycket vackert. Vilken stämning du skapar.
2014-11-02

  Lena Renman
Vad fint att läsa dina ord igen och ja så väl kan väl det här kännas igen. Någon som skadat så men som finns i hjärtat ändå måste man hålla färgen när man är inpå...

Väl ordat

Lena
2014-05-04

  Connie
Mycket bra! Längtan att få ge utlopp för sitt inre! Ett slags primalskri!
2014-05-04

  Hans Christian
Mycket snyggt när första och sista strofen upprepas!

Uppskattas verkligen.
2014-05-04

  Katinka VIP
Lovsång för de brutna, de fallna. Jättebra text.
2014-05-04

  Bevingad
De här gillar jag väldigt mycket! Känner igen rytmen i den, kanske från något jag själv skrivit, ämnet att falla är något jag skrivit mycket om :) Hur som helst så gillar jag både form och innehåll. Den får mig att känna mig mänsklig!
2014-05-02

  lodjuret/seglare VIP
Texten får mig att le och känna värme
2014-05-01

    Mist
Blir mållös av den här texten. Otroligt bra
2014-05-01

    ej medlem längre
Glädje
alltså att du publicerar
"det börjar bli sent på året" - som en melankolisk vagga ekar orden inom mig
2013-11-30

    ej medlem längre
Otroligt bra!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen