Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zazzos teologilektion (7)


När Gud hade givit de tio budorden i stentavlor till Moses på berget, hade hans folk passat på att kasta bort hans ohyggligt fula Birkenstock-sandaler. Detta gjorde Moses mycket vred!




Övriga genrer av Zazzo
Läst 757 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-28 20:50



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Helt enkelt vansinnigt bra! Jag skrattar ohämmat inombords, kanske skulle jag gå ut på balkongen och göra det öppet så alla hör.
Skulle någon (i likhet med herr Moses) förargas eller undra över mitt utbrått skulle jag med myndigaste möjliga stämma deklarera adressen till detta ljuvligt skändliga verk. \"Gå in och läs, gå omedelbart in och läs, utan att passera gå!\" ;)

*applåd*
2007-09-28

    Iza
cool
att behöva bli så jävla förbannad :)
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick