Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kretslopp

regnet
sveper in
över skogen
fältet

och alla mina tankar




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-31 19:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
strålande! +
2017-06-07

  Anya VIP
Jaa ibland regnar det även över tankarna. Känns igen.
2017-06-01

  DavidM VIP
Utsökt, skön text att läsa. Du lyckas förmedla många bilder med få rader. Bokmärkning.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP