Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad


Vad är tomhet vad är frihet
jag har alla möjligheter
att må bra
att ha ett liv värt att leva




Fri vers av Ananas
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-31 23:35



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
sånt är svårt att inse :)
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas