Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsbrunch med Sandra

 

Hennes man är VD på ett medelstort företag

Deras dotter spelar tennis, tar pianolektioner

och är med i ett fotbollslag

Hon skjutsar runt lilla Vera varje dag

 i deras nya snygga Volvo SUV

Hon tycker inte om sin svärmor

"en sån jävla energitjuv"

 

Hon läser harlekinböcker

har aldrig hört talas om Rumi

Hon har just blivit vegetarian 

och lever på quinoa och halloumi 

 

Hon träffar sin vännina Sandra på söndagar

då går de ut och äter brunch och tar ett glas vin

och pratar om hur jobbigt de har det hemma

jämför sina män och undrar vem  av dem är ett större svin

 

Jag skulle kunna berätta mer om henne

både det ena och det andra

och det kanske jag gör lite senare

efter att jag träfffat Sandra 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-01 20:49



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
känner både fascination och obehag på samma gång...

tyckte om att läsa
tack
2017-06-03

  Joakimnordbrandt
Dina texter har en vardaglig enkelhet över sig som är fascinerade och underhållande.
2017-06-03

  Gunnar Hilén VIP
Lättsam...finurlig...med en underton av nåt jag inte hittar ord för....nåt som inte stämmer...med kommunikationen människor emellan.....kvinnor emellan..."skvaller" kanske....
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP