Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat

 

 

 

en blick

ett ord

och världen snurrade

hundra varv i minuten

förundrad jag insåg

jag var förlorad

utan förvarning

överrumplad

inget att sätta emot

kapitulerade

för kärleken

som omslöt mitt hjärta

min själ

en kärlek som göms

intill mitt hjärta

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I bland behövs det inte mer...
Vackra rader från dig
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP