Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rim och reson

 

 

nu är sommar'n äntligen här

jag ska ta mig sjutton bada

om så det minusgrader är

jag får väl dansa lambada

 

när jag väl fått värmen upp

ska vi dansa du och jag

sedan gör jag en kupp

jag visar mina behag

 

då du min vän får dåna

när du mina "bollar" ser

men aja baja inte fåna

du vill säkert ha mer

 

om jag dig bjuda får

på dessert så varsågod

kolla mina lena lår

och var vid gott mod

 

du säkert klarar biffen

jag är inte kräsen

spelar du bara riffen

gör jag inget större väsen

 

se där så galant

det gick som smör

se där en elefant

du är en riktig charmör

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-01 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP