Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd önskan

.

Vågar inte ens fråga efter det där lilla
rädd du ska säga att jag äcklar dig

Ja hur kunde jag ens komma på tanken




Fri vers av Mejja
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-05-24 09:39



Bookmark and Share


  Katarina35
Den här gillar jag. Så kort och precist. Kärnfull.
2006-05-25

  mjuk
Den egna upplevelsen av sig själv tar överhand.Man tror att egna upplevelser och erfarenheter syns för omgivningen ,men kom ihåg, de syns inte för omgivningen.
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja