Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Totalt meningslöst id kort

Ärligt utan lögn säger jag det,
Endel av mitt hjärta,
En flisa i min själ,

Permanent
I tredje hörnet
I min samling

( Älskar dig)

obeskrivligt,

Silver i fönster,
droppar i glas,

Tågen, går fortfarande på räls

söndertorkat
Krossat
Begravet , men aldrig någonsin glömt

Så mjukt omfamnar jag dig,
Så tryggt låter jag dig sova där.
Fast du är så elak.

Mig

Jag



Här

Andas i detta nu

Du struntade alltid,
i mig,

Vände mig ryggen när jag behövde din famn som mest


( och)
jag tycker ju bara synd om mig själv,
( därför att )
du ska alltid ha rätt .

En idiot, (eller två?)

Maskrosor mellan tår,
Regndroppar mot ruffsigt hår,

( Också )
himlen
Med dit limmade moln

bäst i slöjd,
sämst på idrott.


Tycker lite synd om mig själv
, du har nog rätt.


( för)

Innan jag träffade dig visste jag inte ditt namn

( nu)
Skulle jag inte ens fråga



Nätterna fortsätter sova

Trådar spänner under marken
Telefon stolparna har dött
För länge sedan nu

Oberörd.

Drömmarna lever sig fria
Under mina pyjamas byxor , fortfarande.

Jag blev bara kär,
I baksidan av dina arbetsbyxor

Det är något speciellt med dina ögon,
Jag försökte att se,
Vem som speglades där i,
jag kunde aldrig hälsa på din själ.








Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-06-01 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann