Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Hon och jag


Så det är sol. Också idag.
Jag sov för länge .
Kanske För länge.
Men vi tillsammans .
Vi funkar bra.
Hon o jag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-01 23:57



Bookmark and Share


    lofn
gillar det väldigt enkla

det stora som sägs på det lilla sättet
2017-06-02

  Gin83
Samhörighet
Gillar den kärleksfulla och trygga känslan den speglar
2017-06-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnor ihop
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann