Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukter

 

 

 

locktoner ljuda

säg får jag dig bjuda

på middag a' la lusta

så du bör dig rusta

när middag är klar

det bästa är kvar

dessert på frukter så saftiga

i synnerhet de kraftiga

är du beredd min man

att ta dig uppgiften an

så kom låt oss njuta

i min lilla kajuta

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin rimmande inbjudan
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP