Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De största fiskarna

 

 

en man i mina garn jag snärjt

han sig dock inte har värjt

 

snällt han in i nätet sam

i min lilla damm

 

han sprattlade för att komma loss

såklart jag måste visa jag är boss

 

när han ur nätet trasslat sig ut

jag blåste en liten salut

 

för att visa min seger så stor

en karl så stor så stor

 

det var en riktig baddare

med en häftig laddare

 

det här blir kul

nästan som i jul

 

paket är alltid spännande att få

så även detta som jag hoppas på

 

av med allt som hindrar

mina ögon tindrar

 

tomten är en snäller

ger mig smällkarameller

 

doningar som dynamit

sprängfylld stalagmit

 

juheda mig och amen

nu går vi sammen

 

och förenar oss i helig allians

och binder oss en blomsterkrans

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-02 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurliga rader och rim ... och vad det verkar, god fiskelycka :)
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP