Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näck-Haiku

 

 

 

i duschen hon stod

 

kött och blod hon var skapad

 

naken och blottad

 

 

lät vattnet strila

 

till renhet hon längtade

 

vattnets helande




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-02 14:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skirt skärt sköning
2017-06-03

    ej medlem längre
OK, hon tog en dusch, utan kläder.
2017-06-02

    ej medlem längre
Inget är som en skön dusch,vederkvickande och väldoftande,upphetsande lugnande.
2017-06-02

    ej medlem längre
En skön och ren dubbelhaiku...fin
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP