Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljas

Vi sörjer döden av framtiden vi skulle fått.
Vi sörjer den utstakade väg vi tänkt vi skulle gått.
Vår sorg är som en död, men oändlig utan hopp.
Vår framtid känns lika tom som dött lopp.

Jag torkar mina tårar
Sörjt har jag i flera år,
vinter, sommar, höst och vår.
 Så många vårar

 När allt blir nytt igen
 Har jag på känn
Bitterljuv längtan över år som gått,
Över år jag aldrig fått.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-02 23:49



Bookmark and Share


  BenGust VIP
'År vi inte fått' skulle bli bra rubrik över mycket som skrivs. Det som skulle ha blitt nåt, blev intet av.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP