Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista steget

 

 

 

när man nått vägs ände

och sista steget väntar

när man mött sin frände

 på dörren man gläntar

 

vad döljer sig bakom porten

är det någon som man känner

man har inget gjort än

man är bara goda vänner

 

men känslorna säger annat

så varma och så heta

kanske man borde stannat

hur ska man veta

 

när allting bara surrar

när allting är upp-och-ner

magen den bara kurrar

och munnen den ler

 

jag kikar bakom dörr

där han sig gömmer

man har väl aldrig förr

sett nån man glömmer

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint så...jag kikar fram ;)
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP