Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generationer

 

 

 

ni talar med kluven tunga

förvandlar ord till korn och grus

ni tillhör de som är unga

som lever i sus och dus

 

ni nonchalant er beter

ser ner på oss andra

går i andra kvarter

vill ej med oss vandra

 

en dag ni också äldre blivit

en dag ska de yngre se på

när ni skröpliga lidit

se så fort åren gå

 

hoppas nu ni fattar

att ni också blir så gamla

där ni sitter bakom rattar

och ej i mörker famla

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-03 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP