Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

 

 

 

här vi nu sitter

du och jag

kanske en dag

om någon av oss gitter

 

ändra på saker och ting

tänk så kul

nästan som jul

när allt kommer omkring

 

om viljan den finns

du bonus får

och känslan rå'r

du får ett kvinns

 

och jag får en karl

med riktiga tag

att älska varje dag

han blir min alla da'r

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-03 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En slags närhet fast på håll ;)
Fint...
2017-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
låt det så bli!

härligt
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP