Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mig ni kysser

 

 

Jag är minneslunden för självmördarna
Misteln ovanpå deras gravstenar
Det är mig ni kysser
När ni kommer med stressade buketter
Som ni i all hast planterar vid graven
Med era dåliga samveten som gröda

 

 

Jag är ångestattacken för horbockarna
Stanniolen kring deras billiga bubbelflaskor
Det är mig ni kysser
När ni rinner in genom nyckelhålet
På stans sjaskigaste motell
Med era rymliga samveten som gröda

 

Det är mig ni kysser...

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-03 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP