Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnlighetens källa

 

 

 

fotspåren i sanden

visar vart du gått

vid vågens rand

en gyllene sol

som smeker stranden

 

dina steg bär mot

sinnlighetens källa

där vi båda möts

dess magiska droppar

får våra sinnen fria

 

kroppar så lätta

svävande själar

möts i helig stund

tiden är evig

en kort sekund

så lång som en eon

kärlekens tidlöshet

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-04 10:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2017-06-04

    ej medlem längre
Jättevacker...
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP